LIFELINE ZOEKT LEDEN.
Oproep aan iedereen – maar vooral mannen – die denkt te kunnen zingen en een stukje ontspanning zoekt aan het einde van een drukke (werk) week. Voor ons koor zijn we dus op zoek naar nieuwe leden met daarbij de nadruk op mannelijke leden! We zijn een enthousiast en gezellig koor. Maar omdat we tijdens een optreden wel iets goeds neer willen zetten, wordt er uiteraard ook serieus gerepeteerd. Uiteraard ben je altijd welkom om een keer te komen luisteren.
Wil je meer informatie, neem dan contact op met: 
  Annette Hurink
  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Tel.: 0524-511809

Sinds 4 oktober 2014 hebben we ook onze eigen website. Breng ook daar een bezoekje. Het adres is: www.lifeline-coevorden.nl

Het doel van de groep is het evangelie doorgeven d.m.v. zang en muziek. Wij hebben zo’n 20 enthousiaste leden van verschillende kerkgenootschappen.We worden begeleid door pianist Jan Hoving. Elke woensdagavond repeteren wij van 20.00 uur tot 21.45 uur, inclusief een kleine pauze, in de Gereformeerde kerk te Coevorden. Wij zingen hoofdzakelijk Nederlandstalige gospelnummers. Ongeveer 1 keer in de 2 maanden treden wij op in verschillende kerken in de omgeving.

                                                              
2016 03 27 11 33 17 IMG 1494 1