NOG MEER INFO!

De werkgroep heeft ook een Facebookpagina. Volg en like de werkgroep


Kijk voor het verhaal van de Roemeniëreis op deze pagina!


Kerstgeschenken/ kerstpakketten  kerst.helpkansarmekinderen.nl
De werkgroep Oost-Europa biedt u vanaf 09-10-2017 de mogelijkheid om kerstgeschenken, kerstpakketten, Keuzekado’s of vouchers te bestellen voor gezin, familie, vrienden, medewerkers, relaties enz.
Een kerstgeschenk is dé ideale gelegenheid om samen de start van de kerstperiode te vieren en om uw waardering uit te spreken.

Met uw bestelling steunt u ons project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenië”.
Per verkocht pakket ontvangt de werkgroep provisie welke geheel ten goede komt aan ons project.
Via de website kerst.helpkansarmekinderen.nl  kunt u alle geschenken-opties rustig thuis bekijken, aanvullende informatie vinden en natuurlijk uw bestelling plaatsen!
Levering en nazorg worden verzorgd door FeyenPak Geschenkenservice BV/Keuzekado in Coevorden. Een bedrijf met jarenlange ervaring in levering en service rondom kerstgeschenken waarbij kwaliteit hoog in hun vaandel staat.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten want de prijs die u bij ons betaald is exact gelijk aan de prijs die u betaald voor rechtstreekse bestellingen bij FeijenPak/Keuzekado.
Foto kerstgeschenken
Voor nadere informatie over ons project zie www.helpkansarmekinderen.nl(vanaf 9-10-2017 weer online!)

Statiegeldactie Albert Heijn
De statiegeldactie bij Albert Heijn stond gepland voor de maand juni maar door een misverstand kon dit helaas geen doorgang vinden. In de maand oktober gaan wij in de herkansing en kunt u uw statiegeldbonnen in de verzamelbus bij Albert Heijn doneren, de flyer bij het verzamelpunt vermeldt dan dat de inzameling voor de werkgroep Oost-Europa bestemd is.

Oost-Europazondag 29 oktober 2017
Twee bijzondere diensten op zondag 29 oktober; de morgendienst wordt samen met ds. Nagelhout voorbereid door de werkgroep Oost-Europa.
De avonddienst wordt ingevuld door de Stap-in commissie, ds. Kaufmann gaat voor in de dienst die muzikaal begeleid wordt door Band Online.
In verband hiermee heeft de werkgroep besloten na de dienst de koffie- en thee achterwege te laten. Dan heeft iedereen ruim gelegenheid om ook de avonddienst te kunnen bezoeken.

Deurcollectie 29 oktober 2017 Oost-Europadienst en Stap-in dienst
De deurcollecte is op deze zondag bestemd voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenie”.  Om het project te kunnen blijven ondersteunen is uw bijdrage meer dan welkom.
Collectezak
Veiling 10 februari 2018
Voor een overzicht van de kavels die op de veiling aangeboden worden kunt u vanaf 9-10-2017 terecht op www.helpkansarmekinderen.nl
Veilingstukken? Even een telefoontje naar een van de werkgroepleden; zie jaarboekje en website of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 PR VEILING

Sponsorgeld(t.b.v. de onkosten) overmaken kan op IBAN NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep                       
Oost-Europa o.v.v. sponsorgeld veiling 2018.


Airmiles doneren? Kaartnummer 45 00 26 140 Werkgroep Oost-Europa

Samen Airmiles sparen? Je 9-cijferige Airmiles-kaartnummer doorgeven op e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

D
e "ik spaar mee voor de veiling" box voor statiegeldbonnen, koffiepunten, actiezegels, waardebonnen, spaarpunten enz.(hal Hoeksteen) 

Stand gedoneerde AIRMILES: 5925                                                  

Stand “ik spaar mee voor de veiling” box in de Hoeksteen:             2017 ik spaar mee voor de veiling box2

DE Koffie- en theepunten: 11.139

Statiegeldbonnen: € 11,25

Financiën
Er is in de afgelopen periode aan giften € 428,-- binnengekomen waarvoor onze hartelijke dank. Voor het nieuwe schooljaar 2017-2018 is € 4000,-- voor het project overgemaakt naar Jenny Czenter. Dit geld is bestemd voor leermiddelen en vergoeding leerkrachten. De werkgroep ontvangt jaarlijks een overzicht van de besteding van de door ons beschikbaar gestelde financiën.
Ook hebben wij € 200,-- overgemaakt als financiële ondersteuning van de zomerkampen georganiseerd door Jenny Czenter.

Agenda:

Vergadering werkgroep Oost-Europa                     : 20 oktober 2017

Deurcollecten 2017                                                       : 29 oktober en 25 december

Oost-Europazondag                                                      : 29 oktober 2017

Veiling                                                                                 : 10 februari 2018

Voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op rekeningnummer NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa. Machtigingsformulieren voor de donateursactie liggen in de Hoeksteen. 

 

 
Meer foto's zien? Ga dan naar de Facebookpagina van de werkgroep en kijk bij 26 september.