NOG MEER INFO!
De werkgroep heeft ook een Facebookpagina  Volg en like de werkgroep

Bezoek uit Roemenië
Op 5 februari 2019 om 8.30 uur arriveren de leraressen Claudia en Carmen, de schooldirecteur dhr. Constantin Vulcu en zijn vrouw en Jennie en Wally Czenter op de luchthaven van Dortmund. Daar worden ze afgehaald door werkgroepleden. Op het programma staat in ieder geval een bezoek aan de dr. Picardtschool in Coevorden en aan CBS de Fontein in Sleen. We gaan een rondje Coevorden maken en een dagje naar Amsterdam. Op zaterdag 9 februari moet het gezelschap om 9.00 uur weer in het vliegtuig zitten, terug naar Sibiu. Wij kijken uit naar deze bijzondere ontmoeting.

Ontvangen kerstgroeten
Roemenië
Onze 60 kinderen van het onderwijsproject in Cisnădie van de vereniging “Hopen en Lachen” en hun verzorgers bedanken u hartelijk voor de aanhoudende ondersteuning en wensen u en uw familie prettige en gezegende kerstdagen en een gezond nieuwjaar 2019. Afzender Jeni Czenter, Claudia Gadiu(lerares), Carmen Militaru(lerares) en de kinderen.


Hongarije
Beste zusters en broeders!
In oktober hebben we een reis naar Oost-Hongarije gemaakt.
De oude Reformatus kerken hebben diepe indruk op ons gemaakt.
Met deze foto's wensen we u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Tamás en de gemeenten Pócsmegyer-Leányfalu

1 Kerst 2018
(Klik op foto voor vergroting)

4 8

Statiegeldactie

In de maand februari 2019 kunt u statiegeldbonnen inleveren in de verzamelbus bij de flessenautomaat bij Albert Heijn. De opbrengst is bestemd voor het onderwijsproject.

Wijziging rekeningnummer Het bankrekeningnummer van de werkgroep is gewijzigd vanwege een wijziging bij SKG.
Het nieuwe nummer is IBAN NL38 RABO 0373 7093 31. Hebt u zelf een periodieke betaling lopen dan hierbij het verzoek om het rekeningnummer te wijzigingen in uw administratie. Heeft u een machtiging voor een automatische incasso afgegeven dan verandert er niets.

Agenda:
Vergadering werkgroep 11 januari 2019
Statiegeldactie februari 2019
Bezoek Roemenen 5 t/m 9 februari 2019

Acties: Sponsorkliks
Sponsor gratis het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnădie, Roemenië” doe al uw online bestellingen via www.sponsorkliks.com. Allerlei grote, maar ook kleinere webshops zijn daar te vinden: AH, C&A, Kleertjes.com, Douglas, Expedia, Halfords enz. enz.
Opbrengst tot nu toe: € 139,40!

Giften voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op IBAN NL38 RABO 0373 7093 31 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa.
Meer foto's zien? Ga dan naar de Facebookpagina van de werkgroep en kijk bij 26 september.