NOG MEER INFO!

De werkgroep heeft ook een Facebookpagina. Volg en like de werkgroep


Kijk voor het verhaal van de Roemeniëreis op deze pagina!

Nieuws uit Hongarije en Roemenië
De kaarten die in de kindernevendienst van 29 oktober jl. zijn gemaakt, zijn opgestuurd naar Roemenië en in goede orde ontvangen. Dat schrijft Jenny in een Whattsapp-bericht van 10 november. Ze geeft aan dat zij er voor zal zorgen dat de kinderen de kaarten krijgen en ze bedankt voor het maken ervan. Ze vindt het mooi dat er aan de kinderen in Roemenië gedacht wordt.
Jenny Czenter bericht ook ons dat het aantal kinderen wat huiswerkbegeleiding krijgt gestaag groeit, momenteel 55 kinderen tussen de 6 en 15 jaar. Het kost veel inspanning maar het geeft ook heel veel voldoening.
Wij hebben telefonisch contact gehad met Tamas Kovach in Hongarije. Alles is in orde met hem en zijn gezin. Gesproken is over een tegenbezoek aan onze vrienden in Hongarije. Wij gaan dit proberen te combineren met het projectbezoek aan Roemenië in het voorjaar van 2018                                 .kaarten kindernevendienst

kerst.helpkansarmekinderen.nl
Het is nog mogelijk om kerstpakketten te bestellen, voor informatie zie kerst.helpkansarmekinderen.nl. De werkgroep ontvangt per bestelling provisie van FeyenPak Geschenkenservice BV/Keuzekado welke bestemd is voor het onderwijsproject.
Stand opbrengst per 26-11-2017 = € 1.453,--

Veiling 10 februari 2018
Via onze Facebook-pagina en de website www.helpkansarmekinderen.nl kunt u op de hoogte blijven van de actuele stand van zaken betreffende de veilingkavels.
Via PinTip Nieuwleusen hebben wij tegen gereduceerd tarief een pinautomaat weten te regelen. Wel zo gemakkelijk!
Onze veilingmeester is opnieuw dhr. Gilbert Bastiaans, hij was ook in 2012 de veilngmeester.
· Veilingstukken? Wij houden ons zeer aanbevolen. Zoek contact d.m.v. een telefoontje(zie jaarboekje) of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
· Sponsorgeld IBAN NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa o.v.v. sponsorgeld veiling 2018.
Airmiles doneren? Kaartnummer 45 00 26 140 Werkgroep Oost-Europa
· Samen Airmiles sparen? Je 9-cijferige Airmiles-kaartnummer doorgeven op e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
· De "ik spaar mee voor de veiling" box voor statiegeldbonnen, koffiepunten, actiezegels, waardebonnen, spaarpunten enz.(hal Hoeksteen)
Stand gedoneerde AIRMILES: 6438
Stand “ik spaar mee voor de veiling” box in de Hoeksteen:
DE Koffie- en theepunten: 15.670

Een greep uit de veilingkavels, zie:  http://www.helpkansarmekinderen.nl/

Donateursactie
Wilt u donateur worden van het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie”, vult u dan een machtigingsformulier in voor een éénmalige of structurele bijdrage.
Bent u al donateur? Wellicht wilt u overwegen om uw bijdrage te verhogen, vult u dan a.u.b. een nieuwe machtiging in. De machtigingsformulieren liggen in De Hoeksteen.
Uw steun is noodzakelijk voor het voortbestaan van het project!

Agenda:
Deurcollecte 2017 : 25 december
Veiling : 10 februari 2018

Giften

Voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op rekeningnummer NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa. Machtigingsformulieren voor de donateursactie liggen in de Hoeksteen. 

 

 
Meer foto's zien? Ga dan naar de Facebookpagina van de werkgroep en kijk bij 26 september.