NOG MEER INFO!

De werkgroep heeft ook een Facebookpagina. Volg en like de werkgroep


Kijk voor het verhaal van de Roemeniëreis op deze pagina!

Nieuws uit Roemenië

De schoolvakanties zijn van start gegaan in Roemenië, van half juni tot half september zijn alle scholen dicht. Op vrijdag 16 juni zijn de kinderen de zomervakantie feestelijk gestart samen met de leerkrachten en Jenny Czenter.
Van de 45 kinderen die aan de huiswerkbegeleiding deelnemen is niemand blijven zitten!!
Het is in Roemenië heel gebruikelijk dat kinderen een prijs krijgen voor hun schoolprestaties.
Twee meisjes van het onderwijsproject ontvingen een 1e prijs, daarnaast werden nog vier kinderen beloont met een prijs. In augustus organiseert Jenny Czenter twee zomerkampen voor kinderen uit probleemgezinnen.
IMG 0192                     IMG 0205

IMG 0218  IMG 0966

Opbrengst Boeken- en muziekmarkt 24 juni
De boekenmarkt van zaterdag 24 juni heeft opgebracht € 371,--
Zonder uw/jouw niet aflatende aanvoer van boeken/CD’s was dit niet mogelijk geweest. Hartelijk dank aan allen die de boekenmarkt tot zo’n groot succes hebben gemaakt.

Afscheid Antoon Roseboom
Na meer dan 25 jaar, vanaf de oprichting, in de werkgroep Oost-Europa te hebben gezeten, heeft Antoon besloten hier een punt achter te zetten. Wij zijn Antoon grote dank verschuldigd voor het vele werk wat hij gedaan heeft. Als blij van waardering hebben wij een bloemetje overhandigd en een kadocheque. Wij wensen Antoon alle goeds voor de toekomst.

Vooraankondiging verkoop van kerstpakketten voor ons goede doel
De werkgroep gaat u/jou de mogelijkheid bieden om via de website www.goeddoelkerstpakket.nl kerstpakketten of vouches te bestellen voor gezin, familie, organisatie, bedrijf, instelling enz.
Per verkocht pakket ontvangt de werkgroep provisie welke geheel bestemd is voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenie”. Mooie combinatie in het kader van maatschappelijke betrokkenheid.
Op deze manier maakt u niet alleen de ontvanger van het kerstpakket blij maar zeker ook de kansarme kinderen in Cisnadie.
De website biedt prachtige kerstpakketten in diverse prijsklassen. Ook is het mogelijk een voucher te bestellen waarvoor de ontvanger zelf online een kerstgeschenk, belevenis of goed doel kan uitkiezen. Nadere informatie volgt z.s.m.

Reis naar Hongarije
Na rijp beraad is samen besloten het tegenbezoek in september aan onze vrienden in Hongarije te laten schieten, dit vanwege de hoge kosten.

Veiling 10 februari 2018
· Veilingstukken? Even een telefoontje naar een van de werkgroepleden; zie jaarboekje en website of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
· Sponsorgeld(t.b.v. de onkosten) overmaken kan op IBAN NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa o.v.v. sponsorgeld veiling 2018.
· Airmiles doneren? Kaartnummer 45 00 26 140 Werkgroep Oost-Europa · Samen Airmiles sparen? Je 9-cijferige Airmiles-kaartnummer doorgeven op e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
· De "ik spaar mee voor de veiling" box voor statiegeldbonnen, koffiepunten, actiezegels, waardebonnen, spaarpunten enz.(hal Hoeksteen)

Stand AIRMILES: 5263

Agenda:

Deurcollecten 2017 : 29 oktober en 25 december

Vergadering werkgroep Oost-Europa : 8 september 2017

Oost-Europazondag : 29 oktober 2017

Veiling : 10 februari 2018Giften voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op

rekeningnummer NL83 FVLB 022 611 9297 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa.
Machtigingsformulieren voor de donateursactie liggen in de Hoeksteen.


 

 

 
Meer foto's zien? Ga dan naar de Facebookpagina van de werkgroep en kijk bij 26 september.