Wij zijn een vrouwengespreksgroep van momenteel 18 personen en komen iedere 1e dinsdag van de maand om 20 uur bij elkaar in ‘de Hoeksteen’. We willen graag als christenvrouwen samen in gesprek. Dit doen we naar aanleiding van een Bijbels of maatschappelijk onderwerp dat door een steeds wisselend groepje van 3 dames wordt voorbereid. De gespreksvragen bij het onderwerp gaan we eerst in kleine groepjes bespreken en deze nemen we vervolgens in de grote groep nog weer even kort door. Het grote voordeel van kleine groepjes is dat je veel gemakkelijker je mening over iets geeft. Na de pauze, natuurlijk met koffie/thee en wat lekkers, is er nog even tijd voor een gezellig spel of een quiz.
Wij hebben momenteel een wisselende voorzitter.
Onze penningmeester is Petra Slomp en Janny Koning is de secretaresse.
We zijn niet aangesloten bij een bond en daardoor is onze contributie laag (€8,-).
We beginnen het seizoen met gezellig ergens eten en aan het eind van het seizoen gaan we een middag fietsen.

Ook geïnteresseerd in onze "Schakel" ?? Kom rustig langs. U/jij bent van harte welkom. Contactpersoon: Janny Koning, tel. 519403, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bijeenkomsten 2018

We hebben onze laatste verenigingsavond op 3 april gehad. En als afsluiting van het seizoen gaan we, als het goed weer is, op 16 mei fietsen.
Na de zomerstop beginnen we op 4 september met een etentje en op 2 oktober is onze eerste verenigingsavond weer in de Hoeksteen.
De dames Streutker, Hupkens en Kooiker gaan deze avond voorbereiden. De Avond begint om 20.00 uur.
Ook nieuwe leden zijn van harte welkom. Allemaal een goede zomer gewenst

IMG 7477  IMG 7479

IMG 7482  IMG 7483voor foto's en verslagen van uitstapjes en activiteiten uit voorgaande seizoenen, zie de keuzes onder het menuitem van de Schakel.