NOG MEER INFO!
De werkgroep heeft ook een Facebookpagina  Volg en like de werkgroep

kerst.helpkansarmekinderen.nl
Door uw kerstpakketten/Keuzekado te bestellen via de link kerst.helpkansarmekinderen.nl steunt u het project “Onderwijs voor kansarme kinderen in Cisnadie, Roemenië”.
Per verkocht pakket ontvangt de werkgroep provisie welke geheel ten goede komt aan ons project. Voor nadere uitleg over het project zie www.helpkansarmekinderen.nl

Sponsorkliks
Wil je de werkgroep Oost-Europa ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de werkgroep. Voor jou een kleine moeite, voor de werkgroep Oost-Europa directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer gemeenteleden, familie, werkgevers enz. dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die het project van de werkgroep Oost-Europa een warm hart toedragen.
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van de werkgroep Oost-Europa. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert het onderwijsproject hier direct van!
Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.
Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!
Opbrengst
tot en met 22-11-2019: € 318,05

Tank & Schenk PEUT Coevorden
Op woensdag 30 oktober was de werkgroep aanwezig op een informatieavond van Peut Coevorden(voorheen Shell). Peut Coevorden wil zich de komende tijd hard maken voor onze plaatselijke verenigingen en goede doelen.
Van iedere liter brandstof die u tankt, stelt Peut Coevorden 1 cent ter beschikking voor het onderwijsproject in Roemenië. Geef bij de kassa aan dat u mee wilt doen met Tank & Schenk en kies via de tablet bij de kassa de werkgroep Oost-Europa(categorie overig).

Agenda werkgroep:
1e kerstdag: deurcollecte bestemd voor het project van de werkgroep Oost-Europa

Giften voor het project “Onderwijs voor kansarme kinderen” in Roemenië kunt u overmaken op IBAN NL38 RABO 0373 7093 31 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk inzake werkgroep Oost-Europa.
Meer foto's zien? Ga dan naar de Facebookpagina van de werkgroep en kijk bij 26 september.