Nieuwe Covid-19 maatregelen.

Met pijn in het hart, maar overtuigd van het belang van de nieuwe dringende adviezen, adviseert de Protestantse Kerk in Nederland aan gemeenten deze richtlijnen van de overheid ter harte te nemen.Het is verschrikkelijk jammer dat de ruimte die er was om kerkdiensten te houden weer wordt beperkt. Het stijgende aantal besmettingen speelt hierin mee, maar helaas ook de beeldvorming die afgelopen week rond de kerk is ontstaan.

Binnen Coevorden is er besloten de aangescherpte richtlijnen te respecteren, dit heeft ingaande zondag de volgende gevolgen:
- Per reguliere dienst mogen we maximaal 30 personen toelaten.
- Vooraf reserveren is verplicht.
- Aanmelden per e-mail kan tot vrijdag 17.00 uur.
- Aanmelden per telefoon alleen op vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur
- Vol=Vol

Op zondag geldt bij het betreden van de Kerk/Hoeksteen;
- Mondkapje dragen tot men naar de zitplaats is gebracht.
- Er mag tijdens de dienst niet gezongen worden.
- Na afloop van de dienst de kerk verlaten en niet in de looppaden blijven staan.
- Houd 1,5 meter afstand.
- De aanwijzigingen van de coördinatoren opvolgen

Heeft u klachten (verkoudheid, loopneus, koorts, keelpijn etc. ) blijf dan thuis de dienst volgen via Youtube.

De kerkdiensten zullen verder op dezelfde wijze worden uitgezonden als de afgelopen maanden. Dus houdt u er rekening mee dat u in beeld kunt zijn via het tv-scherm. Wij raden daarnaast gemeenteleden, die het kerkbezoek nog niet aandurven of die tot de risicogroepen moeten worden gerekend, aan om thuis de kerkdienst te blijven volgen.
Diensten in de Singelkerk

De enige beschikbare ingang van de kerk is via de Hoeksteen aan de kant van de fietsenstalling.

In en bij de kerk en Hoeksteen dient u de aanwijzingen van de aanwezige coördinatoren (herkenbaar aan een veiligheidshesje ) op te volgen, zij zijn verantwoordelijk voor een goede gang van zaken voor, tijdens en na de dienst. Deze gemeenteleden stellen de gezondheidsvragen, voorzien de bezoekers van desinfectievloeistof voor de handen en begeleiden iedereen naar de plek en na afloop zorgen zijn voor het gereguleerde verlaten van de kerk. Wij willen u dringend verzoeken deze aanwijzingen op te volgen.

Sind kort is het ook weer mogelijk dat de jongste kinderen naar de oppas kunnen en de ouderen kinderen naar de nevendienst, mits aangmeld.

Aanmelden:

Aanmelden voor de dienst kan digitaal per email aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot vrijdag 12:00 uur voorafgaand aan de dienst. Dit geld ook voor het aanmelden van uw kinderen voor de kindernevendienst.
Aanmelden kan ook telefonisch op vrijdag voorafgaand aan de dienst tussen 18.00 en 19.00 uur via het volgende nummer: 06-44781512. Dit nummer is alleen te gebruiken voor een reservering!Fysieke diensten in de Stadskerk

In de stadskerk zijn coördinatoren in rode hesjes.  Die zullen u helpen en wijzen u een plaats aan waar u de dienst kunt volgen. Ook is er een desinfectie station aanwezig waar u uw handen kund desinfecteren. Voor het bezoeken van de diensten moet u zich echter nog steeds wel van tevoren aanmelden.
Sind kort is het ook weer mogelijk dat de jongste kinderen naar de oppas kunnen en de ouderen kinderen naar de nevendienst, mits aangmeld.

Aanmelden:

In de week voorafgaande aan de kerkdienst kunt u zich van ma. t/m vrij. aanmelden via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op do. en vrij. voorafgaand aan de dienst kunt u zich van 18.00 – 19.00 uur ook telefonisch aanmelden bij één van de volgende nummers:

0524 – 512347 (Fimmy van der Ploeg)
0524 – 512508 (Leen Jansen Schoonhoven)