Stand van zaken begin mei
upgrade logo

We laten 6 maart telkens verder achter ons, de avond waar we met elkaar in gesprek mochten gaan en waar we nog steeds met dankbaarheid op terugkijken. Maar we blijven zeker niet alleen terugkijken, we kijken vooral naar de toekomst!
Wat hebben we tot nu toe gedaan en waar zijn we mee bezig?
•    We hebben samen met beide kerkenraden een goed gesprek gehad over de toekomst van onze erediensten. De conclusies die gepresenteerd werden, afgelopen 6 maart, zijn doorgegeven aan beide kerkenraden en positief ontvangen.
•    Het koffiedrinken vóór de dienst is een punt waarover gesproken is. Vanaf zondag 26 mei zullen we voorafgaand aan de gezamenlijke diensten vanaf 9.30 uur samen koffiedrinken. Ook zult u ons, team PKN 2.0, voorafgaande aan de gezamenlijke diensten meer tegenkomen om de gemeente (nog) beter te kunnen dienen.
•    Daarnaast zijn er binnen ons team mensen die zich gaan richten op de dienstondersteuning. Dit betekent onder andere dat we in samenspraak met de predikant gaan kijken hoe we variatie kunnen aanbrengen in de liederen en welke liederen er passend zijn bij de dienst. Ook werd aangeven dat de diensten interactiever mogen worden. Ook hier gaat het team dienstondersteuning mee aan de gang en we kijken hoe we dit kunnen implementeren in onze erediensten. Dit doen we uiteraard niet alleen binnen ons team PKN2.0. We hebben alle formulieren van 6 maart bestudeerd en hieruit kwam naar voren dat er verschillende mensen zijn die het fijn vinden om ons hierbij te helpen. Deze mensen zullen wij benaderen. Mocht u dit niet ingevuld hebben, maar toch graag zou willen helpen bij de dienstondersteuning, geef het dan aan bij één van de leden van PKN2.0 of via ons e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l .
•    Ja, u leest het goed; we hebben een e-mailadres. Op dit emailadres kunt u ons bereiken voor vragen, ideeën of om u aan te melden als vrijwilliger.
•    Verder gaan we ons inzetten om de communicatie tussen kerkenraden, PKN 2.0 en gemeenteleden te bevorderen. We zijn ervan overtuigd dat hierin nog veel verbeterd kan worden!
•    Als laatste gaan we als team PKN 2.0, n.a.v. 6 maart, ook kijken wat we kunnen betekenen in het SOW-proces. Duidelijk werd 6 LogoPKNmaart dat er een grote groep gemeenteleden, zowel Hervormd als Gereformeerd, dit proces graag zo snel mogelijk afgerond willen hebben, in ieder geval het samen kerken.  Ook wij zien hiervan het belang, en zegt u nu zelf: wat is nu mooier om samen onze God te mogen aanbidden als één gemeente!

Wordt vervolgd!