KERKDIENSTEN

Informatie over gezamenlijke diensten vindt u, voorzover beschikbaar, op de pagina PKN Gemeentenieuws.
Een overzicht van alle diensten staat op de pagina Rooster.


OVERIG NIEUWS

U vindt de liturgische schikkingen op de tweede pagina van dit hoofdstuk

Groothuisbezoeken/huiskamergesprekken
De wijkteams hebben de avonden in voorbereiding. Net als vorige jaren worden ze georganiseerd in samenwerking met de Hervormde gemeente. De mensen die zich hebben opgegeven via de inventarisatieformulieren (uitgereikt bij het rondbrengen van de jaarboekjes) zullen een uitnodiging krijgen. Maar wellicht zijn er gemeenteleden die alsnog mee willen doen. Laat het dan even weten aan de wijkouderling/contactpersoon. Elkaar ontmoeten in de kring van de gemeente rond een geloofsthema is de moeite waard!

Kerkbalans 2018 komt eraan!
De voorbereidingen voor actie Kerkbalans zijn weer in volle gang. Het thema van de actie is in 2018: ‘Geef voor je kerk!’. De kerk, een plek om tot jezelf te komen of juist anderen te ontmoeten. Waar je een luisterend oor vindt en stilte om te bezinnen.
Kerkbalans 2018Een plek om te vieren en te geloven. Waar je bemoedigd en geïnspireerd raakt. Waar mensen voor je bidden en klaar staan met praktische steun, of je nu lid bent of niet. Waar we samen een gemeenschap zijn en geven aan anderen.
In januari ontvangt u een brief met het verzoek om bij te dragen. Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor de kerk.
De inkomsten uit Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze kerk. We hopen dan ook dat we weer op u mogen rekenen. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en nieuwe plannen maken. Steun de actie kerkbalans 2018

De Koppel
Met ingang van 1 januari 2018 stopt de heer Gerrit Jan Muis met zijn werkzaamheden voor "de Koppel". Hij heeft vele jaren heel veel werk verzet met het halen en brengen van goederen voor "de Koppel". Gerrit Jan hartelijk bedankt en we zijn blij dat  we een opvolger hebben die dit werk wil voortzetten n.l. Wim de Graaf, Nordhornerstraat 52,  tel.512439


Meer nieuws
De website is erg groot; er is heel wat te lezen op de verschillende pagina's. Meer actueel nieuws vindt in de rubriek Nieuws van elders en op de pagina PKN gemeentenieuws, waar u berichten aantreft die voor beide kerkgemeenten van belang zijn.
Commissies, groepen, verenigingen enz. die er zeker van willen zijn dat hun aankondigingen of berichten tijdig op de site staan, kunnen deze ook rechtstreeks naar de websiteredactie mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
>


 FBlogo* Gereformeerde Kerk
Vorming en Toerusting
Op maandagavond 20 november was in de Hoeksteen weer een gespreksavond V&T. Via een artikel uit het ouderlingenblad maakten we kennis met het eerste hoofdstuk van het boekje Back to basics. Dat gaat over de vragen van kerk-zijn in onze tijd. Wat zijn de kernen van geloven op christelijke wijze? Het was boeiend met elkaar van gedachten te wisselen over de vraag die de Here Jezus stelt in het evangelie: Maar jullie, wie zeg-gen jullie dat ik ben?  In de tweede helft van januari zal er weer een avond zijn.  

Bijbelkring  Hoeksteen
We lezen altijd met het oog op het leven van alledag. De keuze is gemaakt dat we de  1e brief aan de gemeente van Korinthe gaan lezen. En uit het begin daarvan bleek al hoe actueel de woorden daar geschreven eigenlijk nog zijn. Wie belangstelling heeft kan uiteraard aansluiten.
De frequentie is eens in de twee weken,  aanvangom 10.00 uur. De koffie staat dan klaar!
Zie voor de eerstvolgende datum de agenda op deze website of de Kerkgroet
Werkgroep Oost-Europa
Ga voor het laatste nieuws naar de rubriek van de Commissies/Werkgroep Oost-Europa 
Kerkelijk Bureau
logo KBHet adres voor melding van geboorte, huwelijk, overlijden, verhuizing enz. is:
Kerkelijk Bureau, p/a J.M. Stalman-Peters, Schutselaan 9, 7741 AN Coevorden
Tel. : (op maandag van 19.00-20.00 uur) 0524-511570  
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Plastic doppen actie
De plastic doppen die op verschillende plaatsen verzameld worden gaan naar schoonmaakbedrijf Benjamins in Bergentheim.
De dopjes kunnen ingeleverd worden in De Hoeksteen
.
Anna Gommer